Prikazivanja: 4233
  • 28
  • 0

134 900 EUR

132 000EUR
Pozovite

2 sobe, 55 kv. m, 1 sprat

  • Sobe:

    2 sobe
  • Kvadratura (kv. m):

    55

  • Sprat:

    1
  • Broj spratova:

    11

  • Tip prodavca:

    Agent

Na opštini Voždovac u naselju Braće Jerković, prodajemo dvosoban stan od 55m2 koji se nalazi na VPR ali je zapravo visina prvog sprata u odličnoj održavanoj zgradi starije kvalitetne gradnje od 11 spratova sa dva lifta iz 80-ih godina. Okruženje mirno, pristojan komšiluk. Stan je lako adaptibilan u dvoiposoban. U stanu je CG i protočna topla voda. Stan je dvostrano severo-istočno orjentisan, luksuzno je i vrlo pažljivo renoviran, tako da ostavlja utisak kao da je u pitanju novogradnja. Komforan, funkcionalan i vrlo svetao. jZamenjene su sve instalacije, spoljna i unutrašnja stolarija, hrastov parket, sigurnosna vrata.
Stan naravno ima interfon, kablovsku, fiksni telefon. Nema klimu ali ima razvedenu instalaciju.
Ispred zgrade se nalazi zajedničko dvorište i igralište za decu, kao i parking.
U blizini je stajalište autobuskih linija: 18, 26N i 26L, 50 i ADA3, takođe i škola Đuro Strugar i Danilo Kiš, obdanište Plavi Čuperak, Super Vero i pijaca Braće Jerković, dom zdravlja Voždovac su u neposrednoj blizini a bazeni i SC Banjica su na oko 10 minuta udaljenosti..
Stan je uknjižen i odmah useljiv, u cenu je uračunata nova, kvalitetna kuhinja, kao novo kupatilo sa tuš kabinom.
Toplo Vam preporučujemo ovaj stan koji je zaista pogodan za sve bez obzira na godine, pruža Vam se mogućnost da se uselite u potpuno nov stan u koji ne morate da uložite ništa osim da unesete seću, ljubav i započnete novo poglavlje vašeg života na izuzetno dobroj lokaciji u mirnom kraju sa puno zelenila a ono što ga čini zaista posebnim i u neku ruku autentičnim jesu ljudi. U svakom trenutku, bez obzira na doba dana ili noći ulice su pune života i neke dobre energije. Čak i oni koji se tek dosele u naselje kažu da se posle samo par dana osećaju kao tu žive odavno.
Stan je pogodan za stanovanje, rentiranje ali i za poslovno kancelarijski proctor.
Cena: 132.000 EUR
Agencijska provizija 2%
Broj u Registru 1245
Kontakt: 060/ 01-468-16