Prikazivanja: 4188
  • 32
  • 0

137 000 EUR

129 000EUR
Pozovite

2 sobe, 47 kv. m, 3 sprat

  • Sobe:

    2 sobe
  • Kvadratura (kv. m):

    47

  • Sprat:

    3
  • Broj spratova:

    5

  • Tip prodavca:

    Agent

BRAĆE JERKOVIĆ kod Super Vera, u ulici Braće Jerković
47m2, terasa, EG, dvosoban, III (5), lift, Uknižen
Novija gradnja, zgrada je jedna od najkvalitetnijih u naselju.
Odličan, dvostrano orijentisan stan od 47m2 po strukturi dvosoban, sastoji se od: hodnika, kupatila, spavaće sobe, dnevne sobe, trpezarije, kuhinje i terase. Adaptibilan je - deo trpezarije se može lako pretvoriti u manju spavaću sobu jer ima veliki prozor.
Prodaje sa kompletnim nameštajem: ugradna kuhinja i ormari, mali kućni aparati, bela tehnika (veš mašina, TV, klima, frižider, ugradna rerna, ugradne ringle, aspirator).
U kupatilu je granitna keramika prve klase, u stanu je hrastov parket. Grejanje je etažno na struju, infostan oko 1200 rsd mesečno.
Stolarija je sa roletnama i rolo zavesama.
Uknjižen je na 46m2 i odmah je useljiv.
Braće Jerković jedno od najvećih naselja u Beogradu, ono što ga čini posebnim i u neku ruku autentičnim jesu ljudi. U svakom trenutku, bez obzira na doba dana ili noći ulice su pune života i neke dobre energije. Čak i oni koji se tek dosele u naselje kažu da se posle samo par dana osećaju kao tu žive odavno
U naselju se nalazi okretnica autobusa 26, i to na udaljenosti od oko 100m od ovog stana a brojni autobusi povezuju Jerković sa skoro svim delovima grada, do Zemuna i Novog Beograda vozi linija 18, linija 50 vodi do Rakovice, Čukarice i okreće na Banovom brdu, linija 25 prolazi kroz Bulevar kralja Aleksandra i ide do Karaburme.
U naselju se nalaze tri osnovne škole: Đura Daničić, Zmaj Jova Jovanović i Branislav Nušić kao i tri obdaništa a lako se može stići do Fakulteta organizacionih nauka, Fakulteta političkih nauka, Saobraćajnog fakulteta, Visoke škole elektrotehnike i računarstva, kao i privatnog „Univerziteta Singidunum”, takođe linijom 26 gradskog prevoza je odlično povezan sa Pravnim,Arhitektonskim i Elektrotehničkim fakultetima. Takođe Stadion šoping centar je vrlo blizu. Naselje je urbano i pre svega prilagođeno mladima sa puno zelenila, parkova, igrališta i sportskih terena.
Vredan pažnje.
CENA: 129.000 EUR
Agencijska proviyija 2%
Broj u registru 1245
Kontakt: 060 01-468-16