Prikazivanja: 537
  • 5
  • 0
4 000RSD
Pozovite

Wifi mini auto kamera k 13 1080П фулл ХД и камера за надзор: мини

Wifi mini auto kamera k 13


1080П фулл ХД и камера за надзор: мини камера за надзор са 1920 к 1080 мегапиксела и оптичким високотехнолошким сочивом представља јасније детаље и даје јасан квалитет слике. Подржава ВиФи везу од 2,4 ГХз (није компатибилно са 5 ГХз). Ова мини ВиФи камера нуди шири угао гледања. Да бисте видели више детаља, можете да зумирате екран у апликацији, која је паметнија од других камера за надзор.

Детекција покрета и обавештење о аларму: Никада више не пропустите важне догађаје. Сигурносне камере са апликацијама користе Интеллисенсе технологију детекције покрета. Када се детектује покрет, ваш телефон ће на време добити поруку упозорења. Једноставно отворите апликацију да брзо видите шта се дешава. Истовремено, камера за надзор почиње да снима 10 секунди пре инцидента, тако да можете јасно разумети целу историју инцидента.

Супер дуго стање приправности и функција ноћног вида: наша мини камера за надзор у затвореном простору опремљена је пуњивом батеријом од 1500 мАх великог капацитета и временом приправности до 6 сати. Функција инфрацрвеног ноћног вида ове компактне надзорне камере детектује кретање људи на удаљености до 10 метара, обезбеђујући заштиту вашег дома 24/7, чак и у мраку.

Више корисника и вишеструки прикази: ова мини камера за надзор омогућава да више корисника истовремено приказује на паметном телефону. Можете да делите своју ВиФи камеру са својом породицом и да се лепо проведете. Паметна апликација може да управља више Ви-Фи камера и приказује 4 видео снимка уживо на једном екрану, тако да увек знате шта се дешава у вашем дому.

Двострука заштита меморије и података: са нашом камером за унутрашњи надзор имате избор. Унутрашња камера за надзор подржава употребу СД картице од 8 до 128 ГБ (није укључена) или коришћење безбедног складиштења у облаку. Ваши подаци су двоструко шифровани да би се обезбедио највиши ниво заштите података. Чак и у случају могућег напада података, ваши видео снимци се чувају на сигурном.