Prikazivanja: 1712
  • 18
  • 2
10 800RSD

10.800din Protocni bojler za instant i uvek dovoljno tople vode

10.800din

Protocni bojler za instant i uvek dovoljno tople vode

25-55°C, 3,5 kW

Konstantna temperatura i velika količina vode, 25-55 stepeni podesiva, 24 sata ima toplu vodu, nema potrebe da se čeka predgrevanje. Ovaj električni bojler može da obezbedi udobno kupanje za celu porodicu u bilo kom trenutku.
【Inteligentna konstantna temperatura】 Trenutni bojler može nastaviti da snabdeva toplu vodu bez prekida. Nakon podešavanja temperature vode, održavaće konstantnu temperaturu grejanja, što će biti udobnije i pogodnije za pranje.
【Višestruka sigurnosna zaštita】Ovaj stepenasti grejač ima višestruke zaštitne funkcije, kao što su zaštita od curenja, odvajanje vode i struje, inteligentna samoinspekcija, grejanje protiv suvog i zaštita od previsoke temperature.
【Jednostavna upotreba】Električni kotao je opremljen digitalnim displejom i kontrolnom pločom na dodir, tako da možete da vidite i podesite temperaturu u realnom vremenu. Nudimo i komplete za tuširanje (uključujući glave za tuširanje) radi lakšeg korišćenja.
【Mali i laki za ugradnju】 Električni grejač za kućnu vodu koji ne zauzima prostor i može se ugraditi čak i u malo kupatilo ili kuhinju. Koraci instalacije su jednostavni i jedna osoba može da završi instalaciju.
【Uštedite vodu i struju】Ovo je efikasan i praktičan bojler bez rezervoara koji će zadovoljiti vaše različite potrebe, kao što su kuhinja, kupatilo itd. Osim toga, nerđajuća konstrukcija sa mini stilom, izdržljiva je, elegantna i moderna.
Opis
Posebna pažnja:
Uverite se da je telo postavljeno vertikalno.

Specifikacije:
Napon: 220V
Snaga grejanja: 3500V
Način upravljanja: LED kontrola na dodir
Indeks vodootpornosti: IPKS4
Pogodan pritisak: 0,1-0,6Mpa
Temperatura vode: 25-55 stepeni
Zaštita od pregrevanja: automatsko isključivanje kada temperatura dostigne 55
Prednosti: sa zaštitom od curenja + tuš set

Lista potrepština za putovanje:
1k bojler
1k 50CM crevo za dovod vode
1k crevo za tuširanje
1k glava za tuširanje
1k držač glave za tuš
1k ventil za regulaciju protoka vode
1 * Pribor za montažu
1k Koristite uputstva za instalaciju
1k električni zaštitni zid