Prikazivanja: 1947
  • 10
  • 0
1 000RSD

1000din Zidna Ručka za Kupatilo Fenomenalno rešenje za starije osobe

1000din
Zidna Ručka za Kupatilo
Fenomenalno rešenje za starije osobe, osobe sa invaliditetom i decu.

Sigurna i pouzdana podrška: Usisna šipka za hvatanje obezbeđuje snažan i siguran hvat, nudeći stabilnost i podršku pojedincima prilikom kretanja u kupatilu ili drugim delovima kuće. Njegove čvrste usisne čašice stvaraju pouzdano pričvršćivanje na glatke površine, obezbeđujući pouzdano držanje.
Nije potreban alat ili instalacija: Za razliku od tradicionalnih hvataljki koje zahtevaju bušenje ili trajnu instalaciju, ova usisna hvataljka je neverovatno laka za upotrebu. Jednostavno ga postavite na čistu, glatku površinu i pritisnite dole da aktivirate usisne čaše. Može se bez napora premestiti ili ukloniti po potrebi bez ostavljanja tragova ili oštećenja.
Raznovrsna i prenosiva: Usisna hvataljka je svestrano pomagalo za pokretljivost koje se može koristiti na različitim lokacijama. Bilo da je u kupatilu, pod tušem ili čak na putovanju, pruža dodatnu sigurnost i stabilnost gde god je to potrebno. Njegova prenosivost čini ga idealnim rešenjem za pojedince kojima je potrebna privremena podrška ili one koji često putuju.
Neklizajuća površina za hvatanje: Ručka za hvatanje ima teksturiranu i neklizajuću površinu za hvatanje, osiguravajući čvrsto držanje čak i kada je mokra. Ovo pruža dodatno samopouzdanje i bezbrižnost za korisnike, smanjujući rizik od klizanja i pada u klizavim sredinama.
Savršeno za starije osobe, osobe sa invaliditetom i decu: Ova rukohvata je idealna za sve kojima je potrebna dodatna podrška u kupatilu, uključujući starije osobe, osobe sa invaliditetom i decu.