Prikazivanja: 1156
  • 7
  • 0

10 000 RSD

Pozovite

Muลกki parfem, Armani, Original

๐€๐ซ๐ฆ๐š๐ง๐ข ๐‚๐จ๐๐ž ๐๐š๐ซ๐Ÿ๐ž๐ฆ

-Ovo je ๐š๐ค๐œ๐ข๐ฃ๐ฌ๐ค๐š ๐œ๐ž๐ง๐š tako da ๐›๐ซ๐ณ๐จ ๐ฉ๐จ๐ณ๐ฎ๐ซ๐ข๐ญ๐ž ako zelite da ๐ค๐ฎ๐ฉ๐ข๐ญ๐ž ๐จ๐ฏ๐š๐ฃ ๐ฉ๐š๐ซ๐Ÿ๐ž๐ฆ
๐‘๐š๐ณ๐ฅ๐จ๐  prodaje parfema je taj ลกto sam ga kupio kao ๐ฉ๐จ๐ค๐ฅ๐จ๐ง, ali ga ne mogu ๐ฏ๐ซ๐š๐ญ๐ข๐ญ๐ข nazad u prodavnicu. Zbog toga je cena ๐ง๐ข๐ณฬŒ๐š jer ne znam ลกta da radim s njim, a veฤ‡ mi stoji kod kuฤ‡e dosta vremena.

-Ja licno sam imo ovaj prafem u mojoj ๐ฅ๐ข๐œ๐ง๐จ๐ฃ kolekciji I mogu vam reci da je ๐จ๐๐ฅ๐ข๐œ๐š๐ง!

-Parfem je ๐ฉ๐ซ๐ข๐ฅ๐š๐ ๐จ๐๐ฃ๐ž๐ฆ za ๐ฌ๐ฏ๐š๐ค๐ข ๐๐š๐ง ๐ˆ ๐ฌ๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐š๐ฅ๐ง๐ž ๐ญ๐ซ๐ž๐ง๐ฎ๐ญ๐ค๐ž sa vasim voljenim osobama.Parfem ima ๐๐ฎ๐ ๐จ๐ญ๐ซ๐š๐ฃ๐š๐ง miris od ๐Ÿ“-๐Ÿ•๐ก.Note parfema:
-๐†๐จ๐ซ๐ง๐ฃ๐ž ๐ง๐จ๐ญ๐ž su ๐œ๐ข๐ญ๐ซ๐ฎ๐ฌ๐ง๐ž poput ๐ฅ๐ข๐ฆ๐ฎ๐ง๐š,๐›๐ž๐ซ๐ ๐š๐ฆ๐จ๐ญ๐š ๐ˆ ๐ฆ๐š๐ง๐๐š๐ซ๐ข๐ง๐ž.
-๐’๐ซ๐ž๐๐ง๐ฃ๐ž ๐ง๐จ๐ญ๐ž su ๐œ๐ฏ๐ž๐ญ๐ง๐ž poput ๐œ๐ฏ๐ž๐ญ๐š ๐ฉ๐จ๐ฆ๐จ๐ซ๐š๐ง๐๐ณ๐ž.
-Parfem moze da bude ๐ฌ๐š๐ฏ๐ซ๐ฌ๐ž๐ง ๐ฉ๐จ๐ค๐ฅ๐จ๐ง da castite sebe nakon ๐ง๐š๐ฉ๐จ๐ซ๐ง๐จ๐  ๐ซ๐š๐๐š ili za vasu ๐ฏ๐จ๐ฅ๐ฃ๐ž๐ง๐ฎ ๐จ๐ฌ๐จ๐›๐ฎ.

๐Ÿšš ๐๐ž๐ฑ kurirska sluลพba obezbeฤ‘uje ๐›๐ซ๐ณ๐ฎ i ๐ฌ๐ข๐ ๐ฎ๐ซ๐ง๐ฎ dostavu direktno na vaลกu kuฤ‡nu ๐š๐๐ซ๐ž๐ฌ๐ฎ! Vreme cekanja je ๐Ÿฎ-๐Ÿฏ radna dana.Troลกkovi dostave se plaฤ‡aju prilikom ๐ฉ๐ซ๐ž๐ฎ๐ณ๐ข๐ฆ๐š๐ง๐ฃ๐š. Cena dostave varira od ๐Ÿ’๐ŸŽ๐ŸŽ ๐๐จ ๐Ÿ”๐ŸŽ๐ŸŽ dinara, zavisno od vaลกeg ๐ฆ๐ž๐ฌ๐ญ๐š ๐›๐จ๐ซ๐š๐ฏ๐ค๐š.