Prikazivanja: 34
  • 1
  • 0

2 999 RSD

Pozovite

BOSSNEY AJY-180 Masazer za vrat i ramena Simulirajte hvatanje i

BOSSNEY AJY-180 Masazer za vrat i ramena
Simulirajte hvatanje i gnječenje ljudske ruke - Masažeri za vrat i ramena sa toplotom su dizajnirani da simuliraju napetost i snagu ljudskih prstiju, dobro gnječeći akutačku tačku ramena i pritiskajući trapezijum mišić nadole, kako bi pružili duboko opuštajuće iskustvo masaže.
5D super velika masažna glava - Masažna glava ovog masažera za vrat i ramena sa toplotom je 5D super velika, nudi širok spektar toplih kompresa, sa podesivom temperaturom od 42-48 ℃, koristeći NTC inteligentnu tehnologiju kontrole temperature. Ovo omogućava masažeru da direktno udari u duboku fasciju i ponudi duboku masažu meridijana i akupunkturnih tačaka, ublažavajući bol u mišićima.
Pokrijte važne akupunkturne tačke - Masažer za vrat i ramena je dizajniran da pokrije važne akupunkturne tačke ramena i vrata, pružajući duboko opuštajuće iskustvo masaže i pomaže u ublažavanju bolova u ramenima i vratu i brzom izbacivanju kiseline. Nadograđena masaža sa 6 glava, simulacija trodimenzionalnih tehnika masaže, koja pokriva veliku površinu ramena i vrata, 10 tehnika za obnavljanje masaže prstiju, omogućavajući vam da doživite šarm tajlandske masaže!
Jedna mašina masira celo telo - Ovi masažeri za vrat i leđa su dizajnirani da budu ergonomski i nosivi, u skladu sa krivinom ramena i leđa. Bežične su i lagane, bez ograničenja i lako se pomeraju. Sa težinom od samo 1100 g, omogućava vam da uživate u opuštanju bilo kada i bilo gde. Ovi masažeri se mogu koristiti ne samo za ramena, vrat, listove, struk i butine, već i za celo telo. Ovo vam omogućava da uživate u masaži celog tela sa samo jednom mašinom.
Jednostavan za rukovanje - Ovi Goletsure masažeri su dizajnirani da budu laki za rukovanje, pogodni za roditelje, sa višestrukim ugrađenim režimima i silama da zadovolje različite potrebe, podesivi preko dugmadi za upravljanje. Masažeri koriste punjenje Tipe-C interfejsa, eliminišući anksioznost baterije i omogućavajući kontinuirano iskustvo masaže. Ovi masažeri nude iskustvo niske buke...