Prikazivanja: 5469
  • 20
  • 2

8 900 RSD

8 500RSD
Pozovite

VDIAGTOOL VD30 OBD2, OBDII EOBD Scanner DTC Lookup Free Update, Auto

VDIAGTOOL VD30 OBD2, OBDII EOBD Scanner DTC Lookup Free Update, Auto Dijagnostika

VD30 može provjeriti čitač kodova motora nudi potpunu OBDII dijagnostiku od izvlačenja DTC-a, čitanja toka podataka uživo različitih senzora, hvatanja podataka zamrznutog okvira kako bi se pokazao kako se problem dogodio, čak i izvođenja testa monitora na vozilu (Mode 6), 02 Test monitora, i Test komponenti za provjeru preskakanja paljenja i sistema goriva kako bi se locirali loši 02 senzori i otkrio osnovni uzrok lampice za provjeru motora (CEL) i pomogao vam da je isključite na najefikasniji način.

Vdiagtool analizator motora ima patentiran I/M ključ spremnosti jednim klikom za brzu provjeru spremnosti stanja emisija (provjera smoga) i verifikaciju ciklusa vožnje. Dolazeći sa TFT ekranom u boji za jasnije prikazivanje DTC definicija, ugrađeni zvučnik pruža zvučnu indikaciju, LED indikator i dugačak kabl, super je jednostavan za korištenje čak i ako ste tek početnik u popravci automobila

【Doživotno ažuriranje softvera i višejezični meni】

VD30 auto dijagnostički čitač dolazi sa doživotnim besplatnim ažuriranjima softvera putem interneta i višejezičnim opcijama menija kao što su engleski, francuski, nemački, ruski, španjolski, Italijanski, portugalski, mađarski, švedski, slovački, češki.

✔Napominjemo: Podrška za ažuriranje je ograničena na Windows uređaj, NE PODRŽAVA MAC ili iOS.

✔Pročitajte kodove

VD30 čitač kodova kvarova motora može pristupiti modulu pogonskog sklopa za izvlačenje generičkih kodova (PO, P2, P3 i UO), specifičnih kodova proizvođača ((P1, P3 i U1) i kodova na čekanju za preciziranje lokacija kvara koje osvjetljavaju provjeru Očitavanje kodova se može obaviti sa isključenim ključem na motoru ili sa uključenim motorom u zavisnosti od specifičnog vozila koje testira.

Izbrišite kodove

Izbrišite DTC-ove kada je izvršeno potrebno ispravljanje i greška više nije prisutna. Brisanje kodova grešaka može omogućiti automatskom skeneru da izbriše ne samo kodove sa kompjutera na vozilu, već i podatke "Freeze Frame" i poboljšane podatke specifične za proizvođača.

>>>Napomena: Brisanje kodova treba izvršiti sa isključenim ključem motora (KOEO).

✓ Podaci uživo

Funkcije podataka uživo vam omogućavaju da vidite PID (podaci za identifikaciju parametara) uživo podatke kompjuterskog modula vozila u tekstu, grafikonu kako biste provjerili status različitih senzora. Također vam omogućava da ručno ili automatski snimite 5 kadrova podataka uživo prije i nekoliko kadrova nakon događaja okidača, kao što je kada je DTC postavljen i za kasniju reprodukciju i pregled podataka.

Zamrzni okvir podataka

Podaci zamrznutog okvira omogućavaju vam da vidite radne parametre vozila u trenutku kada je otkriven DTC. Parametri mogu uključivati ​​brzinu motora (RPM), temperaturu rashladne tekućine motora (ECT) ili senzor brzine vozila (VSS) itd. Ove informacije će pomoći tehničaru dopuštajući da se parametri dupliciraju u svrhu dijagnostike i popravke.

VI/M provjera spremnosti (provera smoga)

Dijagnostički skener automobila VD30 sadrži patentirani I/M statusni ključ spremnosti jednim klikom za provjeru rada sistema emisije i za uvjeravanje da je vaše vozilo spremno za godišnju državnu provjeru spremnosti na emisije (Smog Check).

V02 Test monitora

Funkcija 02 Monitor Test omogućava preuzimanje i pregled rezultata testa monitora 02 senzora za posljednje obavljene testove sa kompjutera na vozilu. Ovi testovi nisu testovi na zahtjev i oni se rade automatski sa rezultatima testa koji se čuvaju u memoriji računara na vozilu.

>>>Napomena: Funkciju 02 Monitor Test ne podržavaju vozila koja komuniciraju pomoću mreže kontrolera (CAN).

Test monitora na vozilu

On-Board Monitor Test za vozila koja nisu opremljena CAN-om preuzima i prikazuje rezultate testova za komponente i sisteme pogonskih sklopova povezanih sa emisijom koji se ne nadziru kontinuirano.

✓Test komponente

Funkcija Component Test omogućava pokretanje testa curenja (EVAP Leak Test) za EVAP sistem vozila.

Informacije o vozilu

Informacije o vozilu. funkcija omogućava pronalaženje identifikacionog broja vozila (VIN), identifikacionih brojeva kalibracije (CIN), verifikacionih brojeva kalibracije (CVN) i praćenje performansi u upotrebi na 2000 i novijim vozilima.

✔Module Prisutan

Funkcija Modules Present omogućava pregled ID-ova modula i komunikacijskih protokola za OBD2 module u vozilu.

VD30 OBD2 alat za skeniranje nudi DTC Lookup & Code Breaker funkcije za pružanje opisa DTC-a i korisnih savjeta za rješavanje DTC-ova. Korisno je za tehničare da brže pronađu osnovni uzrok koda problema, štedeći vrijeme dijagnoze i popravke. Nema više nagađanja ili guglanja samo vas zbunjuju kontradiktorni rezultati pretraživanja.

Pregled podataka uživo, grafički prikaz, snimanje, reprodukcija i štampanje

Vdiagtool VD30 alat za skeniranje motora automobila nudi tehničarima i DIYers kompletne opcije za automatsku dijagnostičku obradu podataka, uključujući gledanje toka podataka višestrukih senzora uživo u tekstu ili grafikonu, snimanje podataka za kasniji pregled i ispis preko PC-a kako biste ih podijelili s kupcima ili mehaničarima .

Ovaj univerzalni čitač kodova podržava sve OBD2 protokole: KWP2000, ISO2000, ISO9141, J1850 VPW, J1850 PWM i CAN i može raditi na gotovo svim OBD2/EOBD/CAN vozilima:

Američki automobil: Potrebni su standardni OBD2 protokoli od 1996. do danas;

Evropski automobil: Potrebni su standardni OBD2 protokoli od 2000. do danas;

Japanski/korejski automobil: Trebaju standardni OBD2 protokoli od 2006. do sada;

Kineski automobil: Trebaju standardni OBD2 protokoli od 2009. do sada.

Paket sadrži:

1.VD30 Dijagnostika
2.USB kabel
3.User Manual
4. Kutija