Prikazivanja: 1036
  • 5
  • 2
2 590RSD
Pozovite

Led Vilina muzicka krila VISOKO KVALITETNI MATERIJAL Cena 2590din

Led Vilina muzicka krila

VISOKO KVALITETNI MATERIJAL

Cena 2590din

Šarena vilinska pokretna krila su napravljena od providnog PET materijala, lagana, ne ostaruju i izblede, blistaju na sunčevoj svetlosti, pokazuju različite boje pod različitim uglovima. Ova vilinska krila leptira zadovoljavaju dečije snove iz bajke.
   LAKO ZA SASTAVLJANJE Novonadograđena, naša motorizovana krila leptira su veoma laka za postavljanje, takođe dolaze sa uputstvom za upotrebu, lako se rešava problem instalacije, uživajte u zabavi iz bajke!
   MUZIČKI  DIZAJN Ova motorizovana krila leptira sa LED svetlima (zahtevaju 4kAA baterije (nisu uključene)), svetle, a takođe imaju prelepu muziku (može se isključiti), daje beskrajnu maštu, uživajte u zabavi iz bajke i osmislite divne trenutke za lepe uspomene !
   POGODNO ZA SVAKU PRILIKU Spremite se da širite vilinsku magiju ove Noći veštica sa ovim svetlucavim vilinskim krilima! Ne samo za Noć veštica, već i za kostimirane zabave, Oktoberfest, Mardi Gras, Božić, Uskrs ili bilo koju drugu zabavu. Osnovajte svoj vilinski kostim ovim svetlucavim krilima leptira!
   IDEALNI POKLON ZA DECU Ova LED svetleća vilinska krila leptira ispunjavaju dečije snove iz bajke. Obucite se sa leptirovim vilinskim krilima kao par realističnih krila.
   Krila vilinskog leptira koja mogu da lepršaju nezavisno Dugo pritisnite prekidač i vilinska leptirova krila za devojčice mogu da lepršaju, Krila iz snova devojčica su nezamenljivi rekviziti za šminkanje za prelepe haljine. Krilo leptira je napravljeno od sjajne organze sa magičnim izgledom preliva. Dakle, postojaće različite boje iz različitih uglova.
   Udoban za nošenje i podesiv dizajn Ovaj kostim sa krilima je lagan i ima kaiš za lako nošenje. Čvrsta konstrukcija donje žice omogućava ovim krilima da se savijaju bez lomljenja, što je snažno i lagano. Možete podesiti naramenice prema širini ramena.

⚠️POSALjITE VASE IME PREZIME ADRESU I KONTAKT ZA KURIRA ⚠️
❗Za svaka porucena 3 i više artikla❗
❗10% popust! ❗
Moguce lično preuzimanje u Bg.
⚠️Kp / SMS / Viber/ WhatsApp⚠️
☎️+38162/812-40-44
🌐https://kupionline.kpizlog.rs/
⚠️JOS PUNO ARTIKALA NA UPIT ⚠️

⛪️ LUX SHOP ⛪️
⚠️Svi naši artikli su fabrički zapakovani⚠️
⚠️Imaju garanciju GODINU DANA⚠️
✈️Isporuka Postexpress kurirskom sluzbom#luxshop #onlineprodaja
#elektronika #maszer
#videonadzor #igracke #dron #basta #akcija #kupionline
#igracke #kamere #dronovi #onlineprodaja #stvarizakucu #navlakezazube #onlineshop #luxshopbg #novagodina #igrackenadaljinski
@svi