Prikazivanja: 0
  • 512
  • 1
1 280RSD

Posvećenost prirodi, njenim zakonitostima, praćenje pravog trenutka za

Posvećenost prirodi, njenim zakonitostima, praćenje pravog trenutka za branje, cveta, korena, stabla, lista ili ploda, daje mogućnost da se razume priroda, njene zakonitosti i promene i tek tada mogu da se upotrebljavaju pokloni prirode u korist čoveka i njegovog zdravlja. Staroplaninski melem upravo predstavlja skladan spoj tradicionalnog sa modernim. Spoj tradicionalne recepture u kombinaciji sa modernim dostignućima farmaceutske tehnologije. Stoga smatramo da se pravci razvoja moderne medicine u pronalaženju lekova za najteže bolesti moraju tražiti upravu u takvom spoju, tradicije i moderne nauke.







Za spravljanje melema koristimo probrane sorte Staroplaninskog bilja, ubranih u srcu nacionalnog parka Stara planina.







Glavni aktivni sastojak Staroplaninskog melema je Ihtiol, crna, bituminozna supstanca bogata fosiliranim ostacima ribe koja sadrži velike količine Sumpora i Fosfora kao i Ribljeg ulja.







Drugi aktivni sastojak je Salicilna Kiselina koja melemu daje jak keratolitički efekat koji je neophodan u odstranjivanju gornjih slojeva oštećenog epiderma kože i ujedno omogućava ostalim aktivnim sastojcima da nesmetano dopru i aktivno deluju na unutrašnje kožne regije.







Od ostalih aktivnih sastojaka je Ekstrakt Žutog Noćurka (Oenothera Biennis) kao i Ekstrakt Crvenog Kantariona (Hypericum Perforatum) koji deluje na regeneraciju i upalne procese kože. Po receptima gorštaka, spoj ovih aktivnih sastojaka daje melemu veoma jako i magično dejstvo protiv upalnih procesa na koži - psorijaza.







Staroplaninski melem za Ekcem sa svojom jedinstvenom formulom i veoma jakim hidratantnim sastojcima na bazi lekovitih bilja i tvari veoma uspešno otklanja upalne procese na koži kao što je Ekcem. Tretman je izuzetno efikasan i nakon svega 7 dana Vaša koža dobija gladak i zdrav izgled, a svrab i bol nestaju. Procenat izlečenja Ekcema je veoma visok i siguran.